fredag 1 augusti 2014

7 veckors bilder

Just nu skulle jag vilja stoppa tiden och bara hinna njuta lite till av de små. De är så härliga individer alla åtta. I veckan som gått har vi varit på internationellt lc-prov i Bronäs och valparna fick  följa med. De tog hela resan med ett ett lugn som jag inte trodde var möjligt, låg och sov hela bilresan upp med undantag för små kissepauser och när vi väl var framme tyckte dom det var rätt onödigt att vakna - de sov ju så gott :-) Så skönt att ingen visade sig vara åksjuk heller!!

Väl på plast var det hur kul som helst att hälsa på alla som kom för att gosa och kela och att sedan sova i husvagn var väl inget konstigt. Hemresan var en repris på ditresan och lugnet rådde i valpburen, så nu är småttingarna beresta också :-)

Kanske ska tillägga att provet gick väldigt bra för oss och våra andra hundar som deltog. Blaise som gjorde en medioker säsong förra året har fått en nytändning och placerade sig 14/35 och Lollis blev 4/35 och knep sitt först CERT.

Igår hade vi besök av Kicki Gustafson (Janssons uppfödare) och Elin Frej och de hjälpte oss att fota valparna. Tänk vilken skillnad med en riktig fotograf bakom kameran ;-) Stort tack Elin!

Vi har äntligen efter en lång tids funderande, vändande och vridande bestämt oss för att det blir Sansa som kommer att stanna hos oss. Hon knep en plats i mitt hjärta redan från början och hon är den som liknar sin mamma Jessa mest, både till utseende och sätt. Sedan kan det ju ändra sig men vårt val känns väldigt rätt.
Cersei kommer att flytta till Åsa Lord & Stanley Karlsson i Örsjö så det blir ju inte så väldigt långt mellan oss ändå.
Det finns fortfarande lovande hanvalpar att tinga!

Brandon 

Brandon

Cersei

Cersei

Jamie

Jamie

Nymeria

Nymeria

Oberyn

Oberyn

Sansa

Sansa

Tyrion

Tyrion

Tywin

Tywin



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar