onsdag 2 december 2015

Snart dax att börja flytta hemifrån

Tiden går så otroligt fort och det är svårt att fatta att det börjar bli dax för en del av valparna att flytta till egna hem för att påbörja sina liv ihop med sina nya familjer.
Vanligtvis levererar vi inte för än de är 9 veckor gamla,  vi tycker de behöver den där extra veckan med sin mamma och sina syskon men vi gör ett undantag för på måndag kommer Emma från Eskilstuna för att hämta Jalessas Sing Me To Sleep eller "Sigge" som han kommer att kallas.

Sedan kommer Jalessas Happyland att flytta nästkommande helg ända upp till Falun och Ulrika och hennes sambo där hon kommer att få sällskap av deras Bedlington terrier. Samma helg eller eventuellt redan i slutet av nästa vecka så får vi besök från USA som ska välja ut en av valparna för flytt ända till Viginia om allt går som det är tänkt.

Och så när de fyllt 10 veckor kommer Åsa för att hämta Cessies lillasyster Jalessas Darling och Stine och Jan kommer från Malmö för att hämta Jalessas Dry My Soul.
Ja sen får vi väl se om det är fler som fått nya hem under tiden för vi har alltså  fem valpar kvar som söker egna kärleksfulla hem som det ser ut just nu.

I går var valparna ute på sitt första stora äventyr då vi tog en tur i bilen till Öland för att hälsa på hos Amanda och storebror Hobbe.
Alla 11 skötte sig fint under bilresan, det gnälldes lite i början men när vi var framme efter 20 minuter så sov de allra flesta utom ett par som kikade lite nyfiket var de hamnat. Väl inne så undersökte de sedan allting mycket noggrant för att efter en stund gå in i sin valphage och somna. där sov de sedan under nästan hela besöket faktiskt och vaknade inte riktigt för än det var dax att åka hem igen.

Vi ska försöka ta ny bilder så fort vi bara hinner och troligen gör vi det i morgon kväll, under tiden kommer lite smått och gott av blandade bilder.


Det ryms många valpar i en biabädd närmare bestämt 10 stycken,
 ju trängre desto bättre tycks det.


 Sing Me To Sleep och So Far Away


 Illusionist sover gott på rygg


Darling


Dry My Soul gillar katt-tunneln


I Choose You "Hollie"


I Choose You "Hollie"


Sing Me To Sleep "Sigge"


 Darling och Happyland


Darling


På besök hos Amanda och Hobbe på Öland. Alla sover utom
Amarula Tree som ligger och kikar.


 Amarula Tree


Vulcano Swing och Happyland,  I Choose You "Hollie" i bakgrunden


Lådor är väldigt kul!


Dry My Soul och Happyland undrar vad jag gör.


Alla sover utom Light and Easy som passade på att provsmaka
biabädden lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar