onsdag 6 januari 2016

Nu börjar det bli tomt här hemma.

 Det är "bara" fyra syskon kvar av elva och det känns nästan lite vemodigt. Än är det rätt bra röj när de fyra drar loss ordentligt men det är ändå skillnad mot när de var hela gänget som stojade.

Det har varit en både rolig och jobbig tid. Jobbigt med en så stor kull valpar och besvärligt på så vis att de inte alls har kunnat vara ute så mycket på grund av årstid och väder men samtidigt har det varit helt fantastiskt (och är fortfarande) att se dessa ljuvliga individer växa upp och utvecklas så mycket på så kort tid som tre månader.
Att få följa dem från små fullständigt hjälplösa individer till kavata, självsäkra, busiga och otroligt fina valpar färdiga att börja sina liv med sina nya ägare är en resa som jag inte vill vara utan. :-)

De som hunnit lämna hemmet sedan sist är Jalessas Illusionist, numera kallad Bosse, som flyttat hem till Maria och Matthias och deras familj i Motala.

Samma eftermiddag kom Tommy och Eleonor från Munkaljungby för att hämta hem
Jalessas Do You Love Me döpt till Devo, så nu är det bara Happyland som åker på fredag, Vulcano Swing som eventuellt är reserverad och So Far Away som än så länge är osåld samt Hollie kvar här hemma.



Jonathan, Maria Matthias och Milla på väg hem med Bosse.



Tommy och Eleonor med Devo.

Vi önskar dem stort lycka till med sina nya familjemedlemmar!

Vintern verkar ha bestämt sig för att komma nu och det har snöat även hos oss och även om valparna tycker det är läskigt kallt går det att vara ute en liten stund och busa.















 Det blev trångt framför braskaminen när de kom in från kylan utomhus.


Idag hann vi även med att ta lite nya uppställningsbilder på dom nu drygt 12 1/2 veckor gamla. 


Jalessas So Far Away - till salu till utsällnings/lc intresserat hem.



Jalessas Vulcano Swing -  ev reserverad



Jalessas I Choose You "Hollie"



Jalessas Happyland - såld

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar