tisdag 16 april 2019

Lc-prov i Hovdala

Premiären för årets lc-prov gick sisådär för vår del får jag väl säga. Hobbe, säker som alltid, stod för bästa insatsen med att bli 9 av 24 i klass 2.
Angie och Bailey visade upp en hel del orutin, nybörjare som de är. Angie hade också otur och slog en vurpa och gick på linan men kom i mål oskadd som tur var. Hon slutade en bit under mitten  i resultatlistan.

Bailey fick totalt hjärnsläpp tror jag för när hon passerat första trissan och var halvvägs mot nästa sväng tvärvände hon tillbaka till trissa nummer ett för att verkligen kolla att den inte rörde på sig. Som tur var upptäckte hon sitt misstag och lyckades ta upp trasan igen och fullföljde loppet i alla fall men poängen blev ju därefter och hon slutade längst ned på listan.

Det blir till att ta nya tag på nästa prov som troligen blir i Roskilde i maj. Bråvikens prov om en och en halv vecka hoppar vi över då vi kommer att ha nyfödda valpar i huset om allt går som det ska.Hobbe kopplar av i husbilen mellan loppen..


...medans Bailey är mer intresserad av vad som händer utanför.


Äntligen dags att springa.


Lilla Puma som var med tyckte allt var jättespännande.


Hemma har vi ställt i ordning valplådan och allt är förberett så långt det går. 
Hollie mår bra och hänger än så länge med på alla promenader även om det är si och så med aptiten igen och matte krusar med godbitar.

Valplådan på plats i gästrummet som får bli valprum ett tag framöver.


Hollie är inte så överdrivet imponerad av våra ansträngningar, hon har redan ordnat den perfekta lyan själv tycker hon.


Så här stor är hon nu. Bilden tagen igår måndag.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar