söndag 8 mars 2015

Årets premiärdopp är avklarat

Idag åkte vi på besök  till Frönäs på norra Ölands östra sida. Gudomligt vackert är en enkel sammanfattning. Att vi hade årets varmaste och soligaste dag hitintills gjorde ju inte saken sämre precis.
Vi tog en promenad ner till vattnet vid Wikegårds Camping där vi kunde släppa sex ystra hundar lösa. Om det berodde på den 15-gradiga värmen  i luften eller allmänt glädjefnatt ska jag låta vara osagt men alla sex tog ett par rejäla språngmarcher lååååångt ut i det långrunda vattnet med resultat att alla var dyngsura. Tur att det var så varmt i luften!!

Men kul hade dom och fulla med sand var dom också men hann torka till på promenaden tillbaka och efter lite lunch så sov dom som stockar i bilen på hemvägen.
Så nu kan åtminstone hundarna skryta med att dom har badat för första gången den här säsongen, själv tror jag att jag väntar ett tag till!!

Finns väl ingenting som är så lockande som ett stort fält att rusa runt på!?


En och annan gåsskit slank ner som färdkost.


När fältet var riktigt genomsprunget så fortsatte vi ned till stranden.....och alla som har whippet vet exakt vad sand under tassarna har för effekt......fullt ös!!!






Det gick så fort så dom hann nog aldrig känna hur kallt det var i vattnet.



Det var inga små rundor dom tog heller utan till slut fick vi vissla så det inte skulle behöva simma i land.

Jessa var verkligen i sitt esse, hon fullkomligt älskar sand!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar