söndag 21 september 2014

Husvagnshelg

I fredags packade vi husvagnen för att åka till Norrköping och årets sista whippetrace-tävling. Det är alltid Derbyt som ligger som sista tävling och det är en tävling med semifinaler så det är alltså bara hälften av hundarna som går vidare till finalerna.

Lollis sprang på10,18 och 10,19 i försöken och kvalade därmed in till D-semin men tyvärr hände något i starten så hon inte riktigt kom iväg som hon skulle och hon slutade fyra i loppet på 10,40. Lite snopet då ettan kom i mål på 10,18 vilket hon egentligen skulle klarat galant. Nu blev det alltså inte mer att springa för hennes del.

Blaise och Jessa tog sig däremot till F-finalen och sprang in som trea respektive fyra, på lite sämre tider än deras normala på Norrköpingsbanan men det är inteså konstigt med tanke på att Blaise precis löpt klart och Jessa ännu inte är helt tillbaka efter valpkullen.

Norrköping är pappa Janssons hemmabana och det var jätteroligt att träffa honom och matte Monica och husse Micke igen. De har inte sett valparna sedan de var 6 veckor gamla så det var ett tag sedan. Monica är jätteduktig med kameran så det blev en del bilder.
Ville, Sansa, Hobbe och pappa Jansson.

Hobbe

Sansa och Hobbe

Ville

Sansa

Hobbe

Ville





Sansa

Ville


























































Att bo i husvagn är något som de vuxna hundarna älskar och de små tycks uppskatta det också. De somnade snabbt i sin biabädd och sov sedan gott gott hela natten. 
När de stora satt med oss vid frukostbordet för att kolla om de kunde få en smakbit gick valparna, efter att ha fått sin frukost, tillbaka till sin korg och somnade om.

Om man väntar tillräckligt länge så kanske man får något gott av husse.

Valparna var däremot helt nöjda med att ta en tupplur till efter frukosten.









































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar